Ιβάν, Ιβάν. Ξύπνα μας τρυπάν...!

By 4:50 π.μ. ,


Και να σου πάλι τα κακά παιδιά του Π.Α.Ο.Κ., οι μπερδεμένοι, οι έτσι οι αλλιώς, τα χουλιγκάνια, τα μαστουρωμένα κτλ κτλ...
Τα κακά παιδιά του Ελληνικού οπαδισμού, οι κακοί του "τέλειου" προϊόντος όπως θα έλεγε και ο κύριος (;) Μώραλης.

Για ακόμα μία φορά, και εντελώς στα ξαφνικά, όλη η Ελληνική κοινωνία, και ειδικά όσων ασχολούνται με τον Ελληνικό Αθλητισμό και ιδιαίτερα με το Ελληνικό ποδόσφαιρο έπεσαν από τα σύννεφα με αυτά που έγιναν στην Λεωφόρο. Γιατί στην Ελλάδα όλα πηγαίνουν ρολόι, είναι όλα τόσο ήσυχα, τόσο όμορφα, τόσο μοναδικά, και έρχονται οι.... 300 να τα ισοπεδώσουν όλα.

Χρόνια τώρα κρατάει το παραμύθι με το αν και κατά πόσο μπορούν να υπάρξουν φιλοξενούμενοι οπαδοί, ειδικά σε μεγάλα ντέρμπι.
Το θέλω εγώ, το θέλεις εσύ, το θέλουν και οι απέναντι. Άλλωστε δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων σε έναν αγώνα.
Αλλά ρε φίλε την πολιτεία την ρώτησες; Τον μπάτσο που του χαλάς το 5ωράκι που θέλει να πίνει το Freddo του τον ρώτησες;
Όχι....

Και αφού χρόνια κρατάει όλο αυτό το παραμυθάκι, οι συνθήκες ήταν ιδανικές, ειδικά μετά τον πρόσφατο τελικό, για να παιχτεί αυτό το στημένο θέατρο του παραλόγου.
Ποιο είναι αυτό;
Μα κάνουν οι πάντες τα πάντα ώστε να μας πείσουν με το ζόρι ότι ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και με των δύο ομάδων οπαδούς δεν γίνεται.
Τι κάνεις;

Αφήνεις να μπουκάρουν οι 300 στην κερκίδα χωρίς ούτε έναν μπάτσο, στήνεται το σκηνικό τρόμου, το αφήνεις το εργάκι να παίξει κανά 10λεπτο για να σιγουρευτεί και ο τελευταίος άπιστος και μετά μπουκάρεις μέσα και ως διά μαγείας ηρεμούν τα πάντα.

Σκηνικό άριστα στημένο και τέλεια σκηνοθετημένο, μεγάλη υπερπαραγωγή που θα την ζήλευε ακόμα και ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης του hollywood, τόσο που το Oscar φαντάζει πολύ μικρό για να επιβραβευτεί όλη αυτή η σκηνοθεσία.

Και αφού τους δόθηκε αυτή η τεράστια ευκαιρία, τους έκατσαν με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και ποια είναι αυτά;
Εκτός του να κόψουν μια και καλή και την παραμικρή ιδέα ελπίδας για μετακινήσεις οπαδών στα ντέρμπι, σου παρουσιάζουν και τον Π.Α.Ο.Κ.τσή ως τον μεγάλο θύτη σε όλο αυτό. Και να σου πάλι οι συλλήψεις, να σου και οι προσαγωγές, και να την πληρώνουν παιδάκια και οικογένειες και να μαυρίζονται δίχως λόγο κι αφορμή ποινικά μητρώα.
Πόσο πιο ξεκάθαρο θα μπορούσε να είναι ότι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για ότι έγινε στην Λεωφόρο είναι αποκλειστικά η πολιτεία και η αστυνομία...

Πέταξαν το τυράκι, και μεις το τσιμπήσαμε για τα καλά...

Και όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, την χαρά του μπάσταρδου δημοσιογράφου, ο οποίος έχει θέμα να ασχολείται για το επόμενο 10ήμερο, και τα σπέρνει την τεράστια προπαγάνδα του κατά του Λαού του Π.Α.Ο.Κ., και γενικά ολόκληρου του μηχανισμού του Π.Α.Ο.Κ..
Δεν μας γούσταραν ποτέ. Δεν μας γουστάρουν, και δεν θα μας γουστάρουν ποτέ. Γι αυτό και σε κάθε ευκαιρία θα μας πυροβολούν κατά ριπάς.
Τους χαλάς την πιάτσα ρε φίλε. Πως να το κάνουμε. Από πάντα τους την χαλούσες, πόσο μάλιστα τώρα που υπάρχει και ένας ισχυρός (;) μεγαλομέτοχος και το χρήμα ρέει άφθονο.

Το ξέρουμε εδώ και χρόνια, το συνεχίζουν και θα το συνεχίζουν για πάντα όσο εμείς και ειδικά η Π.Α.Ε. (;) μένει αμέτοχη και χωρίς αντίδραση σε όλο αυτό.

Το να πει κάποιος ψέμματα δεν είναι τόσο κακό όσο να αποκρύψει την μισή αλήθεια. Το ίδιο γίνεται και τώρα.
Έπεσαν με τα μούτρα στον κάφρο - βάρβαρο οπαδό του Π.Α.Ο.Κ., που ζει σε παλαιοληθικές εποχές, και τους χαλάει το τέλειο ευρωπαϊκό προϊόν του συνεταιρισμού...!!!

Και όλα αυτά ξεκίνησαν από τον ημιτελικό απέναντι στον αιώνιο βιαστή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου στήθηκε άψογα το γαϊτανάκι της προπαγάνδας και ο χορός γύρω από αυτό καλά κρατεί, και σήμερα δυνάμωσε, ειδικά από τα Αθηναϊκά Μ.Μ.Ε., όπου ο σανός που μοιράζει στα εκεί πρόβατα κατεβαίνει αμάσητος.

Το νέο εργάκι βέβαια που παίζει τις τελευταίες ώρες είναι και το μπουνίδι του κακού Ελ Τσάκο στην οσία παρθένα τον Κουτρουμπή. Δίχως βέβαια να ψάξουν τον λόγο και την αιτία που οδήγησαν τον Αργεντίνο σε αυτήν την αντίδραση. Τα σχόλια από το ίδιο το site είναι τουλάχιστον εμετικά, από κάποιους με επιλεκτική μνήμη, όπου εύκολα έχουν ξεχάσει Καλιτζάκη, Κυργιάκο, Ζε Ελίας, Καρεμπέ, Ανατολάκη, Αμανατίδη, Καραγιάννη και πολλούς ακόμα.

Είναι επίσης εμετική η λογοκρισία στο μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα αθλητικό site της χώρας, το gazzetta, το οποίο δίχως ίχνος ντροπής "περνάει" εμετικά σχόλια τα οποία μας αποκαλούν "Βούλγαρους", και αυτό είναι χειρότερο ακόμα και από τον χειρότερο χουλιγκανισμό.

Αν και είμαι κάθετα αντίθετος με κάθε είδους επεισόδια στον αθλητισμό, δεν μπορώ να μην αναφέρω την "μαγκιά" και τον "τσαμπουκά" των οπαδών του Παναθηναϊκού σε 2 ματς.
Στο Ο.Α.Κ.Α. αν και κατέβηκαν στην τάφρο, είχαν την "ασφάλεια" της πόρτας, και πήραν το κύπελλο και στην ρίψη φωτοβολίδων με πιστόλι από απόσταση ασφαλείας δεκάδων μέτρων μακριά.
Και χθες, έβγαλαν όλο τους τον τσαμπουκά, σε 300 άτομα, συνεχίζοντας την αγαπημένη τους συνήθεια με τα πιστόλια, αλλά αυτήν την φορά το πρόγραμμα είχε και βόμβες μολότοφ, οι οποίες είναι άλλη μία τρανή απόδειξη το ότι όλο αυτό που είδαμε στην Λεωφόρο ήταν μία πολύ καλά στημένη φάκα για να μην υπάρξουν ξανά μετακινήσεις οπαδών στα ντέρμπι.

Αυτός είναι όλος του ο οπαδικός τσαμπουκάς. Πιστόλια και μολότοφ από απόσταση.
Και μέσα στο γήπεδό τους, 300 αλάνια, τους πήραν με την φωνή τους την κερκίδα... Περαστικά σας.

Εν κατακλείδι :
Είναι περισσότερο από προφανές ότι η σπασμωδική μαζική επίθεση προς την ομάδα, τους παίκτες και τους οπαδούς από τον ημιτελικό και μετά, δεν έχει να κάνει ούτε με τα "επεισόδια" ούτε με την "ζούγκλα" ούτε με τις "αλητείες". 
Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο Π.Α.Ο.Κ. έχει ισχυρό (;) ιδιοκτήτη που δείχνει ότι μπορεί (;) να αντέξει αυτού του ίδιους τα χτυπήματα. 
Γνωρίζουν ότι η δύναμη του Π.Α.Ο.Κ. είναι πολύ μεγαλύτερη από την σαπίλα τους. 
Όπως επίσης γνωρίζουν πως η απεγνωσμένη προσπάθεια να παρουσιάσουν τον Π.Α.Ο.Κ. ως το πρόβλημα και την βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα πέσει στο κενό γιατί πολύ απλά η βρωμιά τους δεν έχει πάτο.
Γι αυτό Ιβάν και όλα αυτά τα τρυπήματα στην ομάδα αλλά ακόμα περισσότερο και στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ..
Γι αυτό Ιβάν... Ξύπνα γιατί μας τρυπάν...
Απέδειξε μας ότι πραγματικά θέλεις να κάνεις τον Π.Α.Ο.Κ. μεγάλο. Απέδειξε μας ότι μπορείς να αντέξεις αυτά τα χτυπήματα...
Αλλά όλα αυτά θέλουν μεγάλες και γενναίες αποφάσεις. Ξεκινώντας από το ξήλωμα των βολεμένων μισθοφόρων που έχουν στρογγυλοκαθήσει στις καρέκλες τους, προσφέροντας μηδενικό έργο.
Απέδειξε μας ότι δεν πετάς εκατομμύρια στον αέρα δείχνοντας εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν την αξίζουν, και δεν πρέπει να είναι στον Π.Α.Ο.Κ. μας.
Στο κάτω κάτω, δικά σου είναι τα λεφτά, προστάτευσε την επένδυσή σου, βάζοντας ανθρώπους οι οποίοι μπορούν και θέλουν να προσφέρουν έργο.
Ο Λαός έχει ακόμα υπομονή. Ο Λαός έχει ακόμα αποθέματα στήριξης. Αρκεί να δει έργα. Έργα γιατί από λόγια είμαστε χορτάτοι εδώ και δεκαετίες...

Υ.Γ. Περήφανος για τον τεράστιο Λαό του Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος δεν δέχθηκε να μπει στην διοίκηση της ομάδας. Η δουλειά μας είναι στο πέταλο και όχι στα γραφεία...
Εμείς original και super3... ΠΟΤΕ....

Υ.Γ.2. Respect στους 300 της Λεωφόρου...

Διαβάστε επίσης:

0 σχόλια