Welcome back!

By 12:48 μ.μ. ,

 Και σιδερένιος!


Πέρασε στα ψιλά, και λογικό ως ένα βαθμό - άλλωστε μιλάμε για εβδομάδα που ζούμε την παραζάλη της ετήσιας πούτσας στο γάβρο, αλλά είναι η είδηση του μήνα

Οι "ασπρόμαυροι" επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας τις επίσημες υποχρεώσεις τους κι ο Μιχαηλίδης, ακολουθούσε το δικό του, ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο και τρέξιμο, ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε.


Στον ΠΑΟΚ δε ήθελαν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν το παραμικρό και βήμα-βήμα, έφτασε η στιγμή της επιστροφής, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει έναν ακόμη σημαντικό λόγο να χαμογελάει.


Οι "ασπρόμαυροι" μετρούσαν εδώ και καιρό αντίστροφα και χθες, ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Είναι η δική του στιγμή, αυτή που περίμενε καιρό τώρα...

Μόνο υγεία παιχταρά, και μπόλικη υπομονή τώρα.

Και όλα θα έρθουν.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ



ΚΑΝΤΕ ΤΟ GAVROS.GR ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ


Γιατί στην προκειμένη περίπτωση, το σκάνδαλο είναι που πάμε στην ΕΠΟ για το πέναλτι, και που η ΕΠΟ ζητάει εξηγήσεις για τον Ψυχομάνις.


ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!!11!!


Για μεγάλη αλλαγή μας προιδεάζει η έγκριτη (το δίχως άλλο) μέτροσπορ, και αλήθεια, δεν ξέρουμε τι θα αντικρίσουμε .

Θα δούμε έναν μποέμ τύπο;


Θα δούμε έναν χίπστερ;


Μήπως δούμε έναν πάνκη;


Ούτε καν!


Αγνώριστος!


PAOK X GENERATION


Hands everybody re, circus we became


AMHN


Ποιος σε ρώτησε εσένα είπαμε;

Κατά τη διάρκεια της κηδείας μίλησε με τον Καρυπίδη και του είπα: "πες στα παιδιά να πάνε να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, γιατί έχουν ένα λόγο παραπάνω, για τον Σταύρο Σαράφη".

Ευτυχώς να λέμε, γιατί κανένας δεν το είχε σκεφτεί

Για τη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, έχοντας στην ενδεκάδα του νεαρούς Έλληνες παίκτες: «Δεν είναι δύσκολο, το έκανε με τον Κωστίκο, το κάναμε και εμείς, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με το ίδιο σκορ, και έλεγα πριν τον φετινό αγώνα: "λες να επαναληφθεί;". Και τότε ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Τζανδάρη, τα ίδια πράγματα. 
Εδώ ένα δίκιο το έχει.
Δύσκολο δεν είναι, το έχουμε κάνει ξανά και ξανά και ξανά

Βέβαια, όταν μιλάς σπάνια (όπως ο Σοφολογιώτατος, που όπως κατ επανάληψη έχει δηλώσει, απεχθάνεται τους δημοσιογράφους) έχει ιδιαίτερη βαρύτητα ο λόγος σου



Ω σκατά.



Από την άλλη, μην ξεχνάμε ότι τις δηλώσεις (ποιες δηλώσεις δηλαδή εδώ που τα λέμε, τις εκπομπές πλέον, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει γίνει regular εξωτερικός συνεργάτης)τις κάνει στο μέσο - σύμβολο της συντηρητικής Θεσσαλονίκης.
Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια η φασιστομέτροσπορ, και πάνω σε αυτό το τρίπτυχο σκάει και η πάσα για το επόμενο θέμα, φυσικά, πάλι από τη φασιστομέτροσπορ


Α μπράβο.
Μην κάνουμε κάνα χαζό και δώσουμε κάνα φράγκο για κάναν παίχτη.
Να γεμίσουμε μπατσικά την πόλη όμως, γιατί αυτό χρειαζόμαστε.

Παραμονή της γιορτής τους

Δε γαμείς.
Το πόπολο με κάτι τέτοια χαίρεται.
Δεν πα να γαμηθεί κι η προσπάθεια που κάνει η ομάδα


ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΡΟΜΠΕΣ


Πολύ πρόσφατα, ανεβάσαμε ένα μακρυνάρι στο φεϊσμπουκ του σταθμού μας, στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ βγάλαμε ομάδα και προπονητή άχρηστους, και φαβορί για υποβιβασμό.
Το κείμενο έκλεινε με την προτροπή να γεμίζει το γήπεδο, ώστε να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να σωθεί η χρονιά.
Τελικά το γήπεδο θα γεμίζει, και χωρίς την προτροπή. Αλλά για να απολαμβάνει ο λαός τη μπασκετάρα που θα παίζουμε φέτος.


ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ vol 1926

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ένα μαγαζί, το είδαμε και χθες με τα σάλια του τίγρη. Εμείς στον κόσμο μας, μπορεί να είμαστε καλεσμένοι στον αγιασμό των μηχανών που αγόρασε ο Ηγέτης των Πιστών στη μπατσαρία (και αυτόν τον αγιασμό να τον κάνει ο Σοφολογιώτατος)


Αλλά ο γάβρος, που έχει και παράπονα από τη διαιτησία, θα πάει με τον Κλαγκενφουρτ


Βέβαια, το inpaok νομίζει ότι κάνουμε επανάσταση.
Πάλι.

To «άκυρο» του ΠΑΟΚ και η αρχή του τέλους
Σιγά. Τα καλσόν.

Κρίσιμη είναι η σημερινή (20/10) ημέρα για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση το μεσημέρι για την επαγγελματική διαιτησία.

Παρόλα αυτά, έχει παρθεί απόφαση από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να μην παραστούν στην συνάντηση, δείχνοντας την αντίθεσή τους στις πρακτικές του προέδρου Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Το σχέδιο και το πλάνο για την επαγγελματική διαιτησία αποφασίστηκε αποκλειστικά από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, χωρίς να υπάρξει ενημέρωση στα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού και χωρίς να εγκριθεί από το Δ.Σ.
Οτι εμάς μας ρώτησαν δηλαδή, και πήραμε και απόφαση.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των παραπάνω ομάδων, με αποτέλεσμα τόσο ο Ιβάν Σαββίδης, όσο και οι Δημήτρης Μελισσανίδης-Γιάννης Αλαφούζος να μην παραστούν στη σημερινή συνάντηση. Οι τρεις ισχυροί άνδρες αποφάσισαν να απέχουν από τη διαδικασία, την οποία θα παρουσιάσει ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ (!), ο οποίος δεν έχει την εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.
Έχει όμως του Παναθηναϊκού.
Ο οποίος σε κορόιδεψε σε έναν ακόμα τελικό κυπέλλου.
Και βασικά, αφού έχει του Παναθηναϊκού, έχει και του Ολυμπιακού.
Αλλά τι λέμε;
Αφού έχει του Παναθηναϊκού, δεν έχει και της σιχαμένης;

Η συνάντηση είναι στον «αέρα» πλέον, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη δυσαρέσκεια των ομάδων για τις πρακτικές του Μαρινάκη.
Πάλι τα μούτρα κρέας θα τους τα κάνουμε.










Διαβάστε επίσης:

0 σχόλια