War Ensemble

By 8:37 μ.μ. ,

Όπως λοιπόν μαθαίνουμε σήμερα, της πουτάνας ο γιος ο Κομίνης (μακάρι Μπάκας, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας) δεν αλλάζει τίποτα στο φύλλο αγώνα, που έγραψε όπως το έγραψε, το βράδυ της Κυριακής που μας έκλεψαν οριστικά το πρωτάθλημα.


Στο 89' λεπτό του αγώνα μετά από επίτευξη τέρματος της γηπεδούχου ομάδος, αρχικά ύψωσα το χέρι μου υποδεικνύοντας παράβαση οφσάιτ και μετά από διαβουλεύσεις με τον β΄ βοηθό αν το γκολ είναι έγκυρο ή μη. (Οφσάιτ ή όχι) Αποφάσισα την κατακύρωση του. Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κ. Σαββίδης με τη συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας και ζητούσε από την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν, κατευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ. Δημητριάδη Βασίλη, τον οποίο απώθησε βίαια.

Αυτό.
Είμαστε όλοι τρελοί, δεν υπάρχει λογική εξήγηση.
Και τρελοί, και μαλάκες, και κερατάδες και δαρμένοι, και γραφικοί.

Εδώ λοιπόν, όπως βλέπουμε ξεκάθαρα, εμείς οι γραφικοί, της πουτάνας ο γιος ο Κομίνης, υψώνει το χέρι υποδεικνύοντας παράβαση.



Κι εδώ, βλέπουμε και τον επόπτη. Προφανώς κι αυτός με σώας τας φρένας, όχι σαν εμάς τους βλαμμένους τους μπουγατσομάχους






Όπως ξεκάθαρα μπορεί να καταλάβει μέχρι και ο τελευταίος ρετσινοπνίχτης ΠΑΟΚτσής, διαιτητής και βοηθός ακυρώνουν το γκολ, και αφού πέφτει όλη η πουτάνα η ξαδέρφη πάνω τους, αποφασίζουν να το μετρήσουν.
Και μόλις το μετράνε, μπαίνει ο Σαββίδης, και τα κάνει όλα πόπα.




Και έτσι γκένεν ατό κυρίες και κύριοι.
Αυτή η ιστορία πήγε δικαστήριο, έχει ήδη στηριχθεί από κόσμο και ντουνιά, η μισή Ελλάδα την έχει αποδεχθεί, και εσύ εκτός από το ΠΑΟΚάκι, που "που πας μωρέ καημένο ΠΑΟΚάκι να πάρεις πρωτάθλημα;" γίνεσαι και ο μαφιόζος, ο γκάνγκστερ, που πήγε με το στανιό να κλέψει το πρωτάθλημα τη μια από τον ιδρώτα των παιχτών του Ολυμπιακού, την άλλη από την έντιμη, διαφορετική, μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω, πουτάνα ξαδέρφη.

Ένα κράτος σύσσωμο, και όταν λέμε σύσσωμο το εννοούμε, εδώ και ένα μήνα, έχει λυσσάξει με τον κακό τον ΠΑΟΚ, που ήρθε να αλλάξει τη φάση στην Πρέμιερ Λιγκ των βλακανίων, και μας δουλεύουνε όλη μέρα ψιλό γαζί.

Ούτως ή άλλως Γιωρίκα μου, για αυτούς η φάση ήταν win win εδώ και καιρό: Το παίρναμε; Μας το έδωσε ο Σύριζα. Δεν το παίρναμε; Που πας ρε ΠΑΟΚάκι;

Και δως του, εδώ και δυο εβδομάδες, λιβελλογραφήματα κατακραυγής για τον συστημικό ΠΑΟΚ, και τα Ορκ που τον υποστηρίζουν.
Όχι μπουγάτσες, όχι μακεδονομάχους, όχι ρετσινοπνίχτες, η ίδια ρητορική που επικρατεί εδώ και χρόνια δηλαδή, απλά μέχρι τώρα τα έβλεπες στα σχόλια του χαζέτα, πάντα με την υποσημείωση "χαζέτα να περάσει δεν βρίζω".
Τώρα, τα γράφουν δημοσιογράφοι, μορφωμένοι άνθρωποι, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, όλα στον ίδιο τόνο, όλα στο ίδιο μοτίβο, και όλα με το ίδιο in conclusion:  Είμαστε μέγιστοι μαλάκες.
Είμαστε μαλάκες που πηγαίνουμε στο στρατό σας, είμαστε μαλάκες που πληρώνουμε τους φόρους σας, είμαστε μαλάκες που σας αφήνουμε να περνάτε ελεύθερα τα σύνορα των Τεμπών (ή αφήναμε) είμαστε μαλάκες που συμμετέχουμε στο πανηγύρι σας, το οποίο έχει εμάς ως κεντρική ατραξιόν: Ο μπουγάτσας μακεδονομάχος, και ο μΠΑΟΚ.

Σαν Looper5, ξεκινήσαμε απολύτως συνειδητά κάτι που είναι εντελώς ξένο στην μενταλιτέ μας, να δίνουμε βορά στα θηρία, μέσω facebook, προφίλς δημοσιοκάφρων, πολιτικών και σελίδων, που έχουν πιάσει στο στόμα τους τον ΠΑΟΚ αυτές τις μέρες.
Μην περιμένετε ότι κάποιος μας έπιασε για καλό: Ζούσαν για αυτή τη στιγμή από τη μέρα που γεννήθηκαν, ζούσαν για την ημέρα που θα κρατούσαν τον ΠΑΟΚ δέσμιο σε μια ανορθόγραφη κόλλα χαρτί, έτοιμοι να τον αφανίσουν.

Φυσικά και δεν μπορούν τόσο εύκολα, κι αυτό γιατί ο βασικότερος λόγος είναι όλα εκείνα τα παληκάρια που εσύ κατά καιρούς έχεις χαρακτηρίσει μπερδεμένα, μαστουρωμένα, πληγή του συλλόγου, και τα σχετικά.
Αυτός ο λαός, αυτή η μάζα του λαού, και κυρίως αυτό το είδος του λαού, ξέχωρα του γεγονότος ότι αποτελεί μια τεράστια δεξαμένη ψήφων σε μια ημιδιαλυμένη χώρα που βρίσκεται μόνιμα σε φάση εκλογών, είναι και  αυτός που τους αγχώνει, τους τρομάζει, τους τρέπει σε φυγή, και τους κάνει πολλά πράγματα να τα σκεφτεί και 2, και 3 φορές.

Από αυτή εδώ τη γωνία του ΠΑΟΚτσήδικου ίντερνετ, με την όποια δύναμη και επιρροή μπορούμε να έχουμε, το μόνο που μπορούμε να προτείνουμε, είναι την τρομοκρατία, η οποία ούτως ή άλλως, έρχεται να πάρει τη θέση της στην κορυφή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών μας σα λαό, αυτή τη φορά όμως πιο ψηλά από την αυτοκαταστροφή, και την εσωστρέφεια.

Τρομοκρατία παντού.
Στο καφενείο, στην παραλία, στις σχολικές εκδρομές, στα πάρκα, τις πλατείες, παντού.
Κανένα κασκόλ αθηναϊκής ομάδας, καμία πετσέτα, καμία φανέλα Ριβάλντο, ή Καραγκούνη από το 5ο Λύκειο Δραπετσώνας, που βρίσκεται σε τριήμερη στη Θάσο, δεν πρέπει να περνάει αναπάντητο.
Κι όταν μιλάμε για απάντηση, εννοούμε πράξη.
Δράση / αντίδραση = ξύλο.
Παντού.

Οι σκατόγεροι που υποστηρίζουν άεκ στην Καβάλα ας ούμε, δεν θα μπορούν να πανηγυρίζουν τα γκολ της ομάδας τους στο καφενείο πλέον. Στο σπίτι και ήσυχα κι όλας.
Κι όχι πάνω από 3 μαζί.

Δεν θέλαμε, να έρθουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Ή μπορεί και να το θέλαμε, αλλά δεν το ξεκινήσαμε εμείς.
Αρχίσατε τον πόλεμο.
Τώρα αναλαμβάνουμε.






 ΥΓ 1 Καμπουράκης ,μια σκατόγρια ,κομπλεξική αδερφή , αυτή η πουτάνα η σελίδα , αυτό το αρχίδι , αυτά τα τσουτσέκια , αυτές οι πούστρες , αυτός ο μπερδεμένος αρχίδης (αριστερός στρατόκαυλος, ffs) αυτά τα μουνάκια , αυτός ο κεφάλας , και αυτός ο πουτάνας γιος ήταν οι πρώτοι που έπαιξαν με τα ταλαιπωρημένα μυαλά μας, αυτές τις  πολύ δύσκολες ώρες.
Να είστε σίγουροι πως ό,τι κι αν γίνει ούτε θα ηρεμήσουμε, ούτε και θα ξεχάσουμε, και όλα αυτά τα σαχλά, θα τα βρείτε μπροστά σας με πολύ δυσάρεστο τρόπο.
Και αν δυσκολεύεστε να αντιληφθείτε τι ήταν αυτό που μόλις διαβάσατε, ναι. Απειλή ήταν.

ΥΓ2 Αυτό


Αν υπάρχει κάποιος που δεν το έπιασε, κρίμα, είναι πολύ ξεκάθαρο: Το παιγνίδι από το οποίο ξεκίνησε ο εμφύλιος, που ήταν έτσι κι αλλιώς να ξεκινήσει - απλώς επέσπευσε λίγο τις διαδικασίες.
Σύνορα στα Τέμπη χθες.
Δεν σας χρειαζόμαστε ρε παράσιτα.



Διαβάστε επίσης:

0 σχόλια