Η μεγαλύτερη κλοπή (μέχρι την επόμενη)

By 8:32 μ.μ. ,

Η μεγαλύτερη κλοπή (μέχρι την επόμενη)

Επειδή είμαστε πάνω απ'ολα άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, ξεκινάμε με μουσική
Gluecifer-I got a war

Το κείμενο αυτό, το έχω ξεκινήσει και το έχω διαγράψει 5 φορές μέχρι τώρα. Ακόμα δεν μπορώ όμως να συνέλθω. Ακόμα ζω στη σκοτοδίνη του ακούσματος της είδησης ¨το ακύρωσε…..¨. Ακόμα είμαι στο πάτωμα, καρφωμένος, σχεδόν δακρυσμένος με τις γροθιές σφικτές να πανηγυρίζω. Δεν υπάρχει γυρισμός μετά την Κυριακή. Δεν θα υπάρξει. Ο πόλεμος ξεκίνησε και πλέον προσωπικά χεστηκα αν ο διπλανός μου λέγεται Κόλκας, Γκιοργκις ή ακομα Σαλπιγγίδης. Ο εχθρός πλέον δεν είναι στο σπίτι μέσα. Είναι στα σύνορα, τα έχει περάσει και προσπαθεί για το μεγάλο ντου.


Το επόμενο εξώφυλο της Sportday ή Live Sport  (στις οποίες ευχόμαστε να πάθουνε ΕΞΕΔΡΑ)



Συνήθως γράφω κάτι χαβαλετζίδικα άρθρα, ¨χαχαχα ο Ιβαν, ο κάγκελος, το 14…..¨. Καιρός για να σοβαρευτούμε. Σε αυτή τη σκοτεινή γωνιά του Παοκτσίδικου ιντερνέτ, έχουμε σχίσει την οικογένεια Σαββίδη σε κάθε ευκαιρία. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει χίλια στραβά. Είναι μαλωμένος με την αισθητική, σαλιαρίζει με ανθρώπους που δεν θα έπρεπε και ουκ ολίγες φορές τα έκανε ΠΟΥΤΑΝΑ. Εμείς τα λέγαμε, τα γράφαμε, δεν κρυφτήκαμε ακόμα και όταν η κερκίδα αντί να φωνάζει ΠΑΟΚ, φώναζε ¨Ιβάν Σαββίδης¨. Δεν τον ξέραμε και από χθες. Δεν μας ένοιαζε τι καπνό φουμάρει (pun intended). Μας ένοιαζε η καψούρα μας με τον τρόπο που βλέπουμε εμείς τα πράγματα (δεν έχουμε κανένα αλάθητο, οπαδοί είμαστε). Αυτήν την φορά, εγώ προσωπικά, θα του πω μπράβο. Μπράβο γιατί αντέδρασες. Με τον τρόπο σου, όσο άκομψος και εάν είναι αυτός.

¨Ναι αλλά οπλοφορούσε!¨ θα πει ο κάθε πουτάνας γιος που στη ζωή του έχει ανέβει μέχρι την Λαμία και νομίζει ότι στην βόρεια επαρχία του ευρωπαϊκού αυτού προτεκτοράτου τρώμε ανθρώπους και θυσιάζουμε μωρά στον Πάμπλο Γκαρσία. Και απαντάω. Καλά έκανε. ¨Μα χάλασε την εικόνα του πρωταθλήματος μας στο εξωτερικό¨ Την ποια; Αλήθεια τώρα; Είχαμε ένα πρωτάθλημα αγγέλων και ήρθε ο κακός Ρώσος και ο κακός ΠΑΟΚ και το χάλασε; Δεν φτύνετε τα μπούτια σας;   
Βέβαια δεν φταις εσύ άμοιρε, χαζούλη αθηναίε. 40 χρόνια τώρα έχεις καλομάθει, κλείνεις τα ματάκια επιλεκτικά, τρως αμάσητο ότι πει η χολΕΡΑ σπορ (μακάρι να πάθει ALTER) και πιστεύεις τους επαγγελματίες παπατζήδες που κάνουν το άσπρο, μαύρο αλλά κυρίως πράσινο, κόκκινο και κίτρινο. Η εικόνα πχ που έχεις είναι αυτή:





Αυτό σε ταΐζουν νυχθημερόν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, οι διπλανοί σου. Τα σκατά των άλλων βρωμάνε απαίσια, τα δικά σας μυρίζουν λεβάντα.



ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟ;;;


Παμε όμως πίσω στο χρονικό της κλοπής. Η γαμημένη η μπάλα περνάει την γραμμή. Ο διαιτητής σφυράει γκολ. Ο επόπτης τρέχει στην σέντρα. Οι παίκτες της ντροπής της προσφυγιάς πεφτουν στο γρασσίδι. Περνάει ένα λεπτό. Ξαφνικά το γκολ μαγικά ακυρώνεται. Ποιος το άκύρωσε;

Ο διατητής εδειξέ γκολ
Ο επόπτης έδειξε γκολ
Ο τέταρτος δεν είπε κουβέντα

Ποιος κερατάς το ακύρωσε; Το σίχαμα Δημητριάδης ο οποιός είναι χανουμοσκούλικο, αν έχτε τον θεό σας τι συνδυασμός μοιραίος είναι αυτός; Ο νικόλλλας ο Λλλυμπερόπουλος, ο άνθρωπος Πελλοπόνησος που είναι μνημείο ηθικής; Ο Βράνιες, που σκεφτόταν τι θα γράψει στο instagram; 
Θα σας πω εγω. Ο φόβος μην βρεθεί με μόλωπες και ροζ βρακί σε κανα νοσοκομείο σαν έναν πρώην συνάδερφο του. Η σκέψη μήπως κανας αγνός και τίμιος οπαδός της ομάδος που δέχθηκε το γκολ τον πνίξει με το κασκόλ και τον τινάξει στον αέρα. 

Ετσι ο πάγκος της αεκ σφυράει, πιάνουν καροτσάκι τον Κομίνη και το γκολ ακυρώνεται. Το γράφει άλλωστε και ο Κετσεζογλου, αυτή η μοιρολογίστρα που προσπαθεί να πείσει τον κόσμο οτι ¨είναι διαφορετικό να είσαι ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ αεκ¨ 


Βεβαία μετά το φιάσκο Ποντίκη-Κομίνη και την άριστη επίδοση των παικτών της σιχαμένης εξαδέρφης αναρτήθηκαν οι νέοι πίνακες της ΚΕΔ. ΙΔΟΥ!



Αρα η γκρίνια του συλλόγου του Στέλλιου Καζαντζίδη και του Νίκου Ξανθόπουλου πιάνει και μας στερεί μια φάση ανάλογη του γκολ του Γκουερίνο. Και γίνετε η μπούκα, για την οποία ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ΚΑΚΩΣ ζητάει συγγνώμη. Αντε απο εμάς ΟΚ. ΑΠο όλη την φίλαθλη Ελλάδα; Really? 


ΤΡΟΜΟΣ ΑΛΑ ΚΑΡΤ


Μετά την μπούκα παίζιε μια φωτογραφία του Ιβαν με το πιστόλι. Οκ δεν είναι και η καλύτερη εικόνα, αλλα εκείνη την ώρα δεν το καταλαβαίνει κανείς. Οι ομάδες μπαίνουν στα αποδυτητηρια η αποστολή ης αεκ πανηγυρίζει το ακυρωθέν γκολ και ενημερονωνται για την φάση με το κουμπούρι. Meanwhile ο Κομίνης ανοίγει τον κανονισμό, προφανώς βλέπει το βίντεο και το γκολ μετράει. Δεν υπήρχε μεγαλύτερη απόλαυση απο τον Μινο να λέει στην αθηναϊκή Κυριακή πως το γκολ μετράει και το μυγόχεσμα-ρεπόρτερ της αεκ, ένας που είναι η μιζέρια προσωποποιημένη, χλωμιάζει. Και τότε θυμόμαστε τον τρόμο και το πιστόλι και θα μας φάνε και λοιπές τέτοιες βλαχοπονηριές. Στον Δημητριάδη απο τότε οτι και να του πεις, απαντά "με 1-0 δεν βγαίνουμε"







Μετα απο όλα αυτα το ενδιαφέρον στρεφεται στις δικαστικές αίθουσες, οπου περιμένουμε να λάμψει το άστρο του πουλέν του Looper5, του Λαμπρου του Μπίρδα.

Μεχρί τότε εκτονωθείτε ιντερνετικά, πλήθος οι μπάσταρδοι 100 ωρες πρεπει να έχει η μέρα για να απαντάς στον καθένα


Επειδή μια εικόνα είναι όσο χίλιες λέξεις, και βαριέμαι να γραψω 3000 λέξεις , σας παραθέτω τις σκεψεις μου με 3 εικόνες






Διαβάστε επίσης:

0 σχόλια