Μα τον Όσιρι και μα τον Άπι.

By 6:51 μ.μ. ,

Βρε ποντικομαμή.

Που σκατά είδες πέναλτι; Στη λιούφκα που έκανε ο άλλος ο ατζαμής ο φορ τους, και βρήκε αέρα; Ή στο μισό ακούμπημα που του έκανε ο αμυνόμενος; Αληταρά, εντολοδόχε της Ουέφα.





Τι βράδυ ήταν αυτό χθες, το κωλοφαβορί στα κόκκινα, φάσεις, σουτ, ευκαιρίες, δοκάρι, μπενάλτ μουσαντέ, κίτρινες χαρισμένες σε αντιπάλους αλλά και πάλι αυτός ο ΠΑΟΚ αρνείται να χάσει ρε. Σε πείσμα των καιρών. Με τους αλλόθρησκους να τρελαίνονται. Σε μία απ τις πιο περίεργες ευρωπαϊκές μας βραδιές όπου μπήκαμε καλά για είκοσι λεπτά και μετά πάθαμε μπλακ άουτ. Στο καπάκι οι μισοί παίκτες βρίσκουν τα πατήματα τους και κρατάν όρθιους τους άλλους μισούς στο γήπεδο. Κράτα με να σε κρατώ να βγει το ματς. Σαν μποξέρ που μαζεύει ξύλο αλλά δε πέφτει ποτέ. Και μάλιστα αντιδρά. Αφού κατεβάζει ρολά πίσω ο ξανθός οξυζενέ άγγελος κάτω απ τα δοκάρια. Πως να το χάσεις το ματς. Πως να μη βρεις μια ευκαιρία να καρφώσεις το γκολ και να τους ξεράνεις.


  Αυτός ο ΠΑΟΚ σε αυτή την κακή βραδιά που θα μπορούσε να έχει χάσει την πρόκριση από χθες, πήρε χ και μάλιστα με γκολ απ τον Όσιρις τον Θεό του διασκέδασης και του κρασιού. Τους υπνώτισε ο Αιγύπτιος Θεός.


Μα τον Όσιρι και μα τον Άπι, θα περάσει ο ΠΑΟΚ ,  ναι σωστά θα περάσει ο ΠΑΟΚ. Μα τον Όσιρι και μα τον Άπι, ο ΠΑΟΚ.



 Ντιμπιντάι και στον Μάζιτς και στο αριστερό το μπακ τους που μας έκανε κουδούνια ο καθένας με άλλο τρόπο. Ντιμπιντάι και στο Βλαχοδήμο που τρώει γκολ απ τον ΠΑΟΚ no matter what. Ντιμπιντάι και στους χέιτερζ που δεν θέλουν ο ΠΑΟΚ να περάσει. Αλλά θα περάσει. Θέλει αρχίδια να περάσεις στους ομίλους, δίνοντας τρεις προκριματικούς με ομάδες που έχουν υψηλότερο ranking από εσένα. Και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει. Το δείχνει σε κάθε ματς που αρνείται να φύγει από το γήπεδο με ήττα.

Διαβάστε επίσης:

0 σχόλια