Τζουκμποξ

By 3:05 μ.μ. ,

Τι έγινε τελικά είναι πέναλτι;

Τι αποφάσισαν οι αρδ και οι καρικατούρες του ίντερνετ; Είναι ή δεν είναι; Το έκανε εσκεμμένα ο διαιτητής ή όχι; Κόκκινες ήταν ή δεν ήταν;

Και τελικά για πείτε μας ρε κουφάλες.





VAR θέλετε ή χέζεστε ;
Ξένους διαιτητές θέλετε, ή σας χαλάνε τη μανέστρα;
Γιατί πέρσι στον τελικό σας έπιασε τσίρλα.

Είναι σωστό να δίνεται μια έξτρα βίντεο-βοήθεια στους ατάλαντους Έλληνες διαιτητές ή απλά γουστάρετε να λέτε πίπες απλά για να λέτε. Γιατί πίπες είναι.

Με πρώτα και καλύτερα τα jukebox.

Κάτι ρουφιανο-δημοσιογράφους της κακιάς ώρας. Κάτι τροφαντούς ιδρωμένους σαλιάρηδες τύπου χεσμέτζογλου, με χεσμένο βρακί μινέρβα και εικοσαρικάκι στην τσεπούλα. Κάτι δήθεν οπαδογράφους- σεκιούριτι του λαθρέμπορα, αρδ της κακιάς ώρας που υπογράφουν με ττττ τιιι τιιι τιιιγκα κεκεδισμό. Κάτι ερυθρόλευκους καραφλοχλωμούς έμμισθους σαλτιμπάγκους του πρεζέμπορα με ύποπτα πρόσωπα, σα να ψωνίζουν ladyboys στην Πατάγια. Και δεν υπάρχουν jukebox μόνο εκείθε θα πω και για τους δώθε. Κάτι ντόπιους δημοσιοκάφρους που έχουν απόψεις, εκφέρουν γνώμες, θέτουν προβληματισμούς αλλά στην τελική γράφουν και αυτοί πίπες. Οι περισσότεροι είναι κάτι αγράμματοι παρλαπίπες που αλλάζουν τα αφεντικά τους πιο εύκολα και απο κολγκερλ στη Μύκονο. Ραδιοφωνατζήδες αρχοντοκουράδες που το παίζουν γκουρού της μπάλας και των εξωγηπεδικών θεμάτων.

Μην ακούτε και μη διαβάζετε κανέναν. Και αν το κάνετε, μη τους παίρνετε στα σοβαρά.

Jukebox είναι. Παίζουν το κομμάτι τους με κέρματα και κατ επιλογή. Ή άντε και με καμιά κλωτσιά στα πλαϊνά.

Διαβάστε επίσης:

0 σχόλια