ΠΑΟΚ - Μπενφίκα 1- κάτι

By 12:29 π.μ. ,

Τις προηγούμενες φορές δεν ήσουν έτοιμος. Υστερούσες. Σε υλικό, σε οργάνωση, σε νοοτροπία, σε όλα.
Αυτή τη φορά, όχι. Ήσουν σε καλή, σε πολύ καλή κατάσταση. Με τους ποιοτικούς ξένους, με τους καλούς Έλληνες, με σωστή οργάνωση, με καλή ομάδα.
Ήρθε σάματι τώρα; Όχι. Ούτε τώρα.
Θα'ρθει; Ναι.
Θα'ρθει.



Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε πάρει τη σωστή πορεία, κι όσο κι αν σήμερα είχαμε την εντύπωση της πιο μεγάλης ώρας, το ότι αυτή δεν ήρθε, δεν σημαίνει ότι τελειώνουν όλα εδώ.
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δείχνει το δρόμο, όλοι αντιληφθήκαμε αυτό το καλοκαίρι τι σήμαινε για τις παμπόνηρες πουτάνες των αθηνών το να κλείνονται στα αποδυτήρια, την ώρα που εσύ τρέχεις και παίζεις σαν το μαλάκα, για ένα πρωτάθλημα που ντεμέκ είχες στημένο.

Η ώρα δεν αργεί, το σημερινό έμοιαζε με άθλο, τέτοιοι δεν γίνονται κάθε μέρα, και με βάση την εικόνα των ομάδων και στο πρώτο παιγνίδι, σήμερα αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Πέρασε η καλύτερη ομάδα, αυτή σε αυτό το σετάκι αγώνων δεν ήσουν εσύ, και καλώς ή κακώς, η ζωή συνεχίζεται.
Με αυτά που έχει δείξει το Σαββιδέικο όλα αυτά τα χρόνια, πάλι καλά να λες που ανανέωσαν τον Λουτσέσκο, γιατί αλήθεια δεν το είχαμε (είχανε) σε τίποτα να ξυπνούσαμε αύριο με θέμα προπονητή, παραίτηση, τηλεδιάσκεψη, και όλα τα συναφή.

Ο τύπος έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία, θα τη γράψει δηλαδή εδώ που τα λέμε, και σε κάποια χρόνια όλοι θα θυμούνται το σημερινό παιγνίδι, όχι όμως για τους λόγους που θα θέλανε όλοι μέχρι σήμερα το μεσημέρι, αλλά για τους κανονικούς, τους ποδοσφαιρικούς: Ο ΠΑΟΚ σήμερα σφραγίζει την απόλυτη αφοσίωση στον ένα και μοναδικό στόχο του τα τελευταία 33 χρόνια, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και από σήμερα ξεκινάει το ταξίδι για την κορυφή.
Το τρένο ξεκίνησε, και δεν γυρίζει πίσω, ο ΠΑΟΚ, η μεγαλύτερη ομάδα του ηλιακού μας συστήματος, εδραιώνεται στην κορυφή τουλάχιστον της πουτάνας της ελλάδας, και τα καλύτερα έρχονται.

ΥΓ1 Να επισημάνω εδώ πως, αυτό το βρωμόπανο, αυτή η σερβιέτα μεγάλου μήκους, με τα μασεντόνια, και τις πίπες, κάποια στιγμή θα πρέπει όχι απλά να βγει από το γήπεδο, αλλά και να αποτελέσει την αφορμή έρευνας για το ποιος φελλός το κρεμάει.
Είδαμε διάφορα και πέρσι, αλλά το κακό έχει αρχίσει και παραγίνεται με τα εθνικιστικά στοιχεία στη μεγαλύτερη προσφυγική ομάδα του πλανήτη, στην ομάδα - καταφύγιο στους κάθε λογής κατατρεγμένους.
Από τα αυτονόητα του ΠΑΟΚ - αποκούμπι για τους χτυπημένους από τη μοίρα, καταλήξαμε στα ΠΑΟΚ - και γαμώ τα πεδία για πολιτική στις πλάτες του, και αυτά πρέπει να προβληματίσουν όσο δεν είναι ακόμα πολύ αργά.
Καλοί οι τίτλοι, καλά τα σεντόνια, αλλά αν είναι να μπαίνεις στο γήπεδο και να βλέπεις δεξιά κι αριστερά ανθρώπους που ενώ μέχρι χτες φώναζαν "έτσι γαμάει η Βούλγαρία", σήμερα να χύνουν με τον εθνικό ύμνο, τότε σχωράτε με, αλλά count me out.
Καθαρίσαμε από Τζαβέλλες, καθαρίσαμε από Κλάους, καθαρίζουμε σε λίγο κι από Γλύκους, ε, αν δεν καθαρίσουμε κι από τα Χρυσά Σκατά, τότε μια ζωή βρώμικοι θα είμαστε.
Η Μακεδονία είναι Κινέζικη.



ΥΓ2 Η τέσσερα ζει;


Διαβάστε επίσης:

0 σχόλια